Startsida / Bodycoffee

 

Bodycoffee - hudvårdsserien baserad på kaffeextrakt

BODYCOFFEE™ – hudvårdsserien baserad på kaffeextrakt – har kommit för att stanna. Varumärket har blivit en succé på spaanläggningar och hudvårdssalonger i Sverige, tack vare att dess produkter och underbara behandlingar ger så fantastiska resultat! Kaffe har en unik förmåga att reparera och revitalisera huden, ge förbättrad hudstruktur och ny energi till både kropp och själ.

 

BODYCOFFEE™ är en unik serie av terapeutiska hudvårdsprodukter och JAVAbehandlingar som helt baseras på kaffe, havssalt, naturliga växtextrakt och essentiella oljor. BODYCOFFEE™ lanserades i USA våren 2002 under den stora kosmetikmässan”EX•  TRACTS New York” och inledde med att ta hem mässans prestigefyllda pris: ”Best New Product 2002”. 

Sedan lanseringen av BODYCOFFEE™ har konceptet snabbt blivit en succé och används idag på flera av de högt renommerade hudvårds- och spainstituten i USA, bl.a. Lake Austin Spa , Ritz Carlton , Four Seasons  och Golden Door Spa . BODYCOFFEE™s unika produkter för kvinnor och män vårdar allt ifrån trött och fuktfattig hud till ojämn hudstruktur och nariga fötter.

 

 

BODYCOFFEE™ behandlingar

BODYCOFFEE erbjuder en spännande behandlingsmeny för både kvinnor och män med effektiva, djupverkande kroppsbehandlingar som Java Spa-manicure, Java Spa-pedicure, Coffee Bodywrap, BODYCOFFEE Complete Spa Experience, BODYCOFFEE Polishing Scrub, BODYCOFFEE Spamassage & Scalp Treatment.

Vill du ha mer information om Bodycoffees behandlingsmeny, tala med oss på Ellancé så berättar vi gärna mer!

 

 

Vill du ha prover och mer information?
Kontakta Ellancé Pro Beauty på telefon 08-545 688 50 eller maila till info@ellance.se