Stäng
Startsida / Tillbehör

Varumärken

 

HUDVÅRD

APPARATUR

TILLBEHÖR

 

 

 

Professionella tillbehör och redskap

 

 

Ett smidigt instrument som utför en professionell hudanalys och uppger halten av fukt och fett i huden med exakt precision. Perfekt att använda både vid rådgivning av hudvårdsprodukter och i behandling.

 

Utvecklad för den professionella skönhetsbranschen med syftet att göra hanteringen av varma handdukar smidigare. Designen, det förmånliga priset och det praktiska, bärbara formatet gör Hot Towel Steamer till nr 1 inom sin kategori. 

  • Utför hudanalys med ett säkert resultat som omedelbart visar hudens kondition.
  • Påvisar produkternas effekt och ger engagerade kunder.
  • Portabelt instrument som inte kräver någon kompletterande utrustning.
  • Smidig, enkel och snabb att använda
  • Finns i två storlekar, med plats för 6 st eller 12 st handdukar.
  • Handdukarna som erbjuds är formanpassade i tjock, lyxig bomull, speciellt utvecklade för hudvårdsbehandlingar.
  • Handdukarna läggs i torra och ångas till rätt värme och fukthalt vilket gör hela hanteringen smidigare.
  • Har en energiförbrukning på 400W (hälften av en vanlig handduksvärmare) vilket gör den mer energisnål och billigare i drift.

   

Unik behandlingsmetod med handplockade vulkanstenar som du kan använda i olika behandlingar för att förhöja både den fysiska och psykiska effekten av massagen - oavsett vilket märke du arbetar med. 

 

 

Rubis pincetter - proffsens favorit.

Professional Hot Stone erbjuder stenar av högsta kvalitet som formats exceptionellt släta och lena av hav eller floder. Stenarna har en perfekt rund och något platt form vilket gör dem mycket behagliga att både röra vid och arbeta med. Denna speciella typ av vulkansten har en unik förmåga att absorbera och bibehålla värme som den gradvis avger under behandlingen.

 

  

 

 

 

 

 

Utvecklat speciellt för de vars smärttröskel är låg samt för personer som har känslig hud och/eller åderbråck i kombination med kraftig hårväxt. Produkterna bygger på naturliga ingredienser från växtriket och är väl beprövat på professionella hudvårdssalonger i Sverige och i övriga världen.