Startsida / Kurser & webinar

Välkommen på våra kurser och webinar

VÄLKOMMEN ATT VIDAREUTVECKLAS MED ELLANCÉ! 

Du arbetar i en bransch som är i ständig utveckling. Därför ser vi på Ellancé till att ständigt hålla dig uppdaterad med de senaste rönen inom hudvård. Våra kurser uppdateras och förnyas kontinuerligt vilket i sin tur gör att det viktigt  för dig att återkomma till samma kurs med jämna mellanrum. De uppdateras alltid med med det senaste nytt och behandlingsmetoder inom varje varumärke. Passa på att boka in dig för uppdatering och vidareutbildning under våren. 

Beroende på varumärke så kan kursen ibland kombineras med en praktisk del på plats hos oss på Ellancé pro. Beauty. Att investera i kunskap är det bästa du kan göra och det har aldrig varit enklare än nu med så många utbildningar online.

Välkommen på våra kurser!

Webinar & varumärkeskurser på distans

Nu startar vi upp med inspirerande webinar för flera av våra varumärken som hålls på svenska av våra egna utbildare. Vi kommer både att att anordna flera live webinar där du även har chans att ställa frågor direkt samt erbjuda utvalda webinar som du kan titta på när det passar dig. Se mer information om datum och tid nedan.

 

Kurser och webinar våren 2022

Vi anordnar kurser hos oss på Ellancé, webinars och onlinekurser. För oss kommer våra kunders och medarbetares välmående i första hand och vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Vi erbjuder max 10 platser per kurs i våra rymliga lokaler, allt för att säkertställa en trygg och säker utbildningsmiljö. Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@ellance.se.

 

 

 

Följ Ellancé