Stäng
Startsida / Genosys Professional

Genosys Professional 

Genosys Microneedling & Skincare System

 

Genosys är ett innovativt, världsledande företag som har ett brett sortiment med den absolut senaste generationens patenterade rollers med unika nålar. Utöver högteknologiska DTS-rollers har Genosys också utvecklat en tillhörande professionell produktserie som bygger på modern medicinsk kunskap och biokemi. Denna produktserie tillvaratar inte bara på Microneedlingens fulla potential, utan tillför dessutom en helt ny dimension inom avancerad hudvård.

I sitt unika och kompletta microneedlingkoncept finns även en automatisk nålstämplings- penna, LED-apparatur och kavitation peeling som ger behandlingarna maximal effekt. Genosys erbjuder även komplett hudvårdsserie med K-Beauty produkter för hemmabruk som kan användas efter behandling med microneedling men som även kan användas separat.

 

Varför välja Genosys?

  • 20 års erfarenhet och 10 år av studier för att kunna ta fram säkra och framgångsrika produkter och verktyg för microneedling.
  • Hexagonformade, patenterade nålar för en säker användning och behagligare upplevelse för kunden
  • Genosys erbjuder de tunnaste nålarna på 0,2 mm som ger minskad smärtförnimmelse, snabba och effektiva behandlingar
  • Produkter specialanpassade för Microneedeling

 

Genosys Microneedling System

Genosys Microneedling System är ett effektivt och skonsamt behandlingskoncept, sidoeffekterna är försumbara och återhämtningstiden är kort. Microneedling är en unik behandlingsmetod. Man använder sig av mikronålar som en fysiologisk stimulans för att utnyttja hudens inneboende förmåga till självläkning och självförnyelse. Mikronålarna skapar transportkanaler när de penetrerar huden.

 

Genosys rollers

Genosys Microneedling sker med den senaste generationens patenterade rollers. Som resultat av flerårtigt utvecklingsarbete, har Genosys konstruerat en rollertyp med större nåltäthet (upp till 540 tunna mikronålar) och specialformad nåldiameter. Genosys/ DTS roller kan under en ca 10 minuter lång behandling skapa tusentals mikrokanaler. 

DTSrollers innehar flera patent, är medicinskt CE-märkt, (CE 0120) FDA- och KFDA-godkänd. Allt för att garantera säkerhet.

 

Genosys Dermafix

Genosys Dermafix är en automatisk nålstämplingspenna. Utveckla din verksamhet genom att erbjuda professionell microneedling på ett enkelt, effektivt sätt. Dermafix är en innovativ liten och smidig apparat som erbjuder säkra behandlingar med fenomenala resultat. Den behandlar effektivt fina linjer, rynkor, akneärr, solskador, spänstfattig hud och striae.

 

Genosys Dermapeel

Med DermaPeels kraftfulla ultraljudsvibration på 30kHz avlägsnas döda hudceller, talg, smuts och rester från makeup samtidigt som orenheter i porerna löses upp. Ny frisk hud tas fram och huden förbereds för bättre absorption av efterföljande produkter. Den förbättrar effekten av behandling såsom microneedling som följer efter ultraljudsexfoliering med DermaPeel.

 

Genosys GENO-LED

GENO-LED Low Level LED Theraphy är en innovativ ljusbehandlingsapparat som behandlar komplicerade hudproblem med LED-ljus. Den stimulerar cellförnyelsen, verkar lugnande och lindrar olika hudproblem genom bestrålning med olika våglängder som sträcker sig från 423 nm till 640 nm. GENO-LED erbjuder kvalitativ och högeffektiv ljusstyrka med infraröda SMD LED (Surface-Mounted-Device Light-Emitting Diode) Ytmonterade lysdioder. GENO-LED är ljusbehandlingsapparaten som smärtfritt och säkert tar hand om hudproblem utan de risker som finns vid vanlig laserbehandling, såsom värmeskador och fotoåldrande.

Vill du ha prover och mer information?
Kontakta Ellancé Pro Beauty på telefon 08-545 688 50 eller maila till info@ellance.se