Stäng
Startsida / Dermapeel

genosys Dermapeel

 

Multiapparat för lönsamma »add on-behandlingar«

Med den smidiga apparaten Dermapeel kan du enkelt ge dina kunder det där »lilla extra« i behandlingen och få ut mer av både din och hennes tid. Dermapeel har dubbel funktion: peeling med ultraljudsvibration och jontophores som förbättrar absorptionen av efterföljande hudvårdsprodukter. Dessutom är den uppladdningsbar, liten och mycket behändig; tar inte mer plats än att den rymmer i din ficka. Alltså lätt att ta fram och använda så snart den behövs!

 

Dermapeel är perfekt för dig som smidigt och enkelt vill få ut mesta möjliga resultat av dina behandlingar – utan klumpiga, tunga eller krångliga apparater.

 

Fördelar med Dermapeel:

  • Hypoallergen peelingmetod med en ultraljudsvibration på 30kHz.

  • Kompakt och liten, lätt att ta med och tar ingen plats (101.5 gram).

  • Dubbel funktion med peeling och jontophores.

  • Stänger automatiskt av sig efter användning.

  • Laddas upp på endast tre timmar.

 

PEELING

Den kraftfulla ultraljudsvibrationen på 30 kHz avlägsnar döda hudceller, talg, smuts och rester från makeup samtidigt som den löser upp orenheter i porerna. Ny frisk hud tas fram och huden förbereds för bättre absorption av efterföljande produkter. Den förbättrar effekten av behandling såsom microneedling som följer efter ultraljudsexfoliering med DermaPeel.

 

 

Jontophores

Jontophores är en teknik där man använder sig av elektriska laddningar för en bättre absorption av hudvårdsprodukter. Den negativa laddning som skapas av DermaPeels blad hjälper vätska från hudvårdsprodukter att tränga djupare ner i huden.